Capilla | crafting personal leadership

Lezing LAKLAAG

Ter ere van het verschijnen van haar tweede gedichtenbundel LAKLAAG, neemt Moniek je in deze lezing mee op reis door haar werk. 

Over de gedichtenbundel
We bouwen allemaal lagen om ons heen en dat is maar goed ook. Met die beschermende lagen houden we onszelf staande in deze wereld. Daaronder zitten kwetsingen, maar ook liefde en levenslust. Hoewel de ontdekkingsreis door die lagen universeel is, is de tocht vaak eenzaam.

In LAKLAAG neemt Moniek je een stukje mee op reis, in de hoop dat ze daarmee de eenzaamheid onderweg wat kan verzachten en vooral ook de liefde voor het leven kan aanwakkeren.

Lezing
De lezing zal plaatsvinden in de Villa van de Hoorneboeg, waar ook posters met gedichten en illustraties uit het boek te zien zullen zijn. Zo kun je de teksten en beelden uit het boek ook rustig wandelend en kijkend op je in laten werken.

Het ontwerp van boek en posters is verzorgd door Jing Foon Yu. Moniek wordt tijdens haar lezing op gitaar begeleid door Ronald Kooiman.

Praktische informatie

  • Aanmelden is nodig en kan via dit formulier.
  • Datum: zondag 6 november 2022
  • Tijd: Vanaf 13u is de expositie open. Om 14u en 16u geeft Moniek de lezing.
  • Adres: Buitenplaats de Hoorneboeg, Hoorneboeg 5 te Hilversum
  • Voor of na de lezing kun je op eigen gelegenheid naar restaurant Bij de Tuinman. Wel even tafeltje reserveren.
  • Kom je met de auto? Dan is reserveren van een parkeerplaats noodzakelijk. Hierover ontvang je na aanmelding meer informatie.

Over Moniek Wolters
Moniek faciliteert de ontdekkingsreis van mensen en organisaties naar hoe ze willen floreren. Haar fascinatie met de thema’s LAKLAAG en ERTUSSENIN (dichtbundel uit 2019) heeft alles te maken met haar eigen veranderproces van econoom/leidinggevende naar zelfstandig coach en trainer, en inmiddels ook naar dichter.