Capilla | crafting personal leadership

Oprichtster

Achtergrond
Ik ben Moniek Wolters, opgeleid aan de Universiteit van Tilburg als econoom. Bij het Ministerie van Financiën heb ik gedurende 14 jaar in diverse functies gewerkt, waarvan de laatste zes jaar als leidinggevende van juristen en economen. Ik ben opgeleid tot professioneel coach bij de Alba Academie en bij Phoenix Opleidingen in Utrecht. Daarnaast ben ik gecertificeerd senior coach bij de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches.

Kenmerkend
Je treft in mij een ruimtemaker voor alles dat er is. En-en. Ik combineer hoofd en hart, diepgaand en luchtig, intuïtief en nuchter.

Pad hierheen
Van jongs af aan heb ik geleefd en gewerkt vanuit de ratio. De laatste jaren heb ik ontdekt hoeveel het oplevert om meer ruimte te maken voor gevoel. Het heeft me veel dichter bij mezelf gebracht. Niet zonder slag of stoot: aan de start van mijn bedrijf Capilla in 2012 ging een hele fase van niet-weten vooraf. Maar ik ben enorm blij dat ik de stap destijds heb gezet.

Eigen plek 
Het geeft me veel voldoening professionals en leiders te mogen begeleiden in hun ontdekkingstocht naar wie ze zijn, wat ze willen, denken en voelen. Zodat ze echt hun plek kunnen innemen.