Capilla | crafting personal leadership

Training In de Tussentijd

Onze werkomgeving verandert continu. Of we dat nu willen of niet. Soms komen we daarbij terecht tussen wat was en wat er nog moet komen. Dat tussengebied, het lege midden, vol onduidelijkheid en niet-weten.

Collectief zitten we nu midden in het ertussenin. De een voelt zich daar meer in thuis dan de ander.

Vergoten veerkracht en vitaliteit
Voor de veerkracht en vitaliteit van mensen is het heel zinvol om te leren navigeren door dit tussengebied. Vitaliteit is een ander woord voor levenskracht. Die wordt vergroot als we durven accepteren, vertragen, de onzekerheid toe te laten en ons te laten verrassen. Zodat ook de vruchten van deze tijd geplukt kunnen worden.

Doelgroep
Deze training wordt in-company gegeven aan professionals en/of leiders die met veranderingen in hun werkcontext te maken hebben. Denk aan verandering in loopbaan, in de balans werk-prive, een reorganisatie, maar ook aan de grote verandering in manier van werken door COVID-19.

Training
Deze dag helpt je om optimaal gebruik te maken van de tussentijd.

Na afloop van de training: 

  • Heb je grondig inzicht in wat de tussentijd inhoudt bij veranderprocessen;
  • Heb je ervaren wat de toegevoegde waarde van de tussentijd voor jou is; 
  • Weet je hoe het is om te vertragen in plaats van versnellen;
  • Krijg je handvaten om goed met deze periode om te gaan om er de vruchten van te kunnen plukken.

Je ontvangt bij deelname aan de training het dichtboek ERTUSSENIN.

Over de trainster
Moniek Wolters (1974) faciliteert de ontdekkingsreis van mensen en organisaties naar hoe zij willen floreren. Haar fascinatie voor het thema de tussentijd heeft alles te maken met haar eigen veranderproces van econoom/leidinggevende (gedurende 14 jaar) naar zelfstandig coach en trainer (sinds eind 2011), en inmiddels ook naar dichter (proces nog in volle gang).

 

Hiernaast is het ook mogelijk om via een inspiratiesessie, lezing en/of expositie van gedichten in de organisatie aandacht aan de tussentijd te besteden.

Neem contact met me op en we bespreken samen de mogelijkheden.