Capilla | crafting personal leadership

Publicaties & media

Hieronder tref je een aantal publicaties van mijn hand, een podcast waarin ik word geïnterviewd en een verslag van mijn workshop over de tussentijd:

Workshop Ertussenin
Op het congres van het Nationaal Programma Regionale Energiestrategie (NPRES) van 2 november 2022 gaf ik de workshop Ertussenin – inspiratie voor de tussentijd bij veranderingen. Van toepassing op zowel persoonlijke als maatschappelijke veranderprocessen. Hier lees je een verslag.

Podcast Op zoek naar Haags geluk

Hierin ben ik in gesprek met Rik Zwalua van LUX over geluk. We spreken oa over de verstilling die wolken mij brengen en de tussentijd bij mijn loopbaanswitch.

De opname is gemaakt in april 2020 en hier te beluisteren, evenals via Spotify (Op zoek naar Haags geluk).

Duurzaam inzetbaar? Organiseer ruimte voor vertragen en experimenteren

artikel over duurzame inzetbaarheid

Dit artikel benadrukt het belang van rust- en experimenteerruimte om tot een loopbaan te komen die duurzaam bij je past, en geeft ook handreikingen hoe management/HR hiermee om kunnen gaan. Coproductie met Odette Meyer en Ilona ten Boer van CIC Company.

Over economie, relatiecrisis en kitranden. 

artikel op Linkedin 'over economie relatiecrisis en kitranden

Dit artikel reist langs mijn eigen ervaringen met hoe grote veranderingen ineens kunnen plaatsvinden nadat er heel geleidelijk bijna niks leek te gebeuren. Toepasselijk op de economie, relatiecrises, klimaatverandering en huis- tuin en keukencrises.

ERWEERTUSSENIN

Over hoe het proces van veranderen -ook bij mijzelf- nooit stopt. En over hoe lastig ik het ertussenin vind.